Rendszámot cserélt és ittasan vezetett

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csornai Rendőrkapitányság nyomózói elfogtak egy férfit, aki személygépkocsijáról a hatóság által kiadott rendszámot leszerelte és egy másikat rakott fel.

A csornai járőrök 2017. szeptember 13-án 13 óra 43 perckor Kóny belterületén ellenőriztek egy 31 éves férfit, aki személygépkocsival közlekedett. Az igazoltatás során kiderült, hogy a férfi az autóval úgy közlekedett, hogy arra egy másik járműre kiadott rendszámtáblát szerelt fel. Az ellenőrzés során a férfi adatait a központi nyilvántartóban ellenőrizték, amely során azt is megállapították, hogy nem rendelkezik vezetési jogosultsággal, mivel a Győri Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta.

1

Az igazoltatás során a férfivel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. A 31 éves férfit a helyszínen elfogták és a Csornai Rendőrkapitányságra, előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!