Segíteni akartak - vádemelés

Mentőápolóra támadt Mosonmagyaróváron egy nyíregyházi férfi.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta az ügyét annak a nyíregyházi férfinek, aki egy helyi mentőápolóra támadt.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2014. december 27-én 14 óra körüli időben egy mosonmagyaróvári munkásszállóban rosszul lett és részére hozzátartozója mentőt kért.
A helyszínre érkező mentőszolgálat munkatársai az egyik földszinti szobában látták el a beteget, aki tünetei alapján feltehetően valamilyen tudatmódosító szert használt. Az elsődleges vizsgálatot követően a mentősök megkísérelték a férfit a kórház sürgősségi osztályára szállítani.
A mentőtiszt a mentőautóban infúziót akart bekötni, mikor a fekvő fiatalember hirtelen felült és megkísérelt kiugrani a járműből. Az elkövető a mentőápolóra támadt és mellkason fejelte, majd menekülni próbált. Az őrjöngőt végül az egyenruhások fogták le és fektették újra a hordágyra, majd szállították a kórházba.
A mentőápoló a bántalmazástól könnyű sérüléseket szenvedett.
A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 19 éves nyíregyházi lakos ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte és az iratokat a napokban a Járási Ügyészség részére megküldte.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!