Segítettek

Időben érkeztek a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. január 18-án 10 óra 15 perckor érkezett bejelentés, hogy egy idős asszony segítségre szorul. A járőrök egy győri tömbházhoz vonultak, ahol egy ápoló panaszolta, hogy gondozottja nem nyit ajtót. A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársaival együtt a lakás egyik ablakát benyomták, majd a nappali padlóján észlelték a nénit. Az egyenruhások a 83 éves nőt felsegítették, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Az autópályás rendőrök 2016. január 18-án 21 óra 30 perckor az M1-es autópálya 128-as kilométerszelvényben igazoltattak egy zavartan viselkedő gyalogost. A férfi bal csuklóján egy kórházi betegazonosító szalagot viselt és fején sérülések voltak. Elmondása szerint a győri kórházban ápolták, majd ellátását követően gyalog indult lakására.

A járőrök a helyszínre mentőt kértek, akik a 32 éves csornai férfit kórházba vitték.

A soproni járőrök 2016. január 18-án 21 óra 55 perckor a helyi pályaudvaron ellenőriztek egy 45 éves férfit. A „hajlék nélküli” személy ittas állapotban feküdt a földön. A rendőrök a férfit felsegítették, majd sérülései ellátására mentőt hívtak.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.05.25. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 655 6
NO2 13 12
NOx 14 7
O3 20 10
NO 1 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!