Segítségnyújtás nélkül hajtott el, felismeri?

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy kétkerekűvel közlekedő ismeretlen férfi beazonosítása érdekében.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/3486/2023. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást segítségnyújtás elmulasztásának bűntette elkövetése miatt egy ismeretlen kerékpárt, vagy elektromos meghajtású kerékpárt vezető férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint Nyúlon, a Kossuth utcában található gyalogos és kerékpáros úton biciklizett – társával – egy 45 éves férfi 2023. augusztus 19-én 11 óra körül. Haladása során egy mellette kerékpárral, vagy elektromos meghajtású kerékpárral elhaladni szándékozó ismeretlen személy hátulról nekiütközött, amelynek következtében a baleset mindkét résztvevője elesett, a vétlen jármű 45 éves vezetője megsérült.

A balesetet okozó ismeretlen férfi a helyszínről segítségnyújtás, illetve adatai hátra hagyása nélkül hajtott el.

A fenti bűncselekmény elkövetőjének azonosítása, illetve az eset körülményeinek tisztázása érdekében tanúk jelentkezését várja a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a 9024 Győr Szövetség utca 17. szám alatt, vagy a 96/520-092 illetve a 96/520-094-es telefonszámok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon is.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!