Segítségnyújtás nélkül hajtott el a Mercedes vezetője

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ezidáig ismeretlen személy 2015. június 5-én 18 óra 18 perc körüli időben egy ismeretlen forgalmi rendszámú, fekete színű Mercedes típusú személygépkocsival közlekedett Győrben, a Márai Sándor úton. Haladásakor a Márai Sándor út - Vas Gereben út kereszteződésében található körforgalomhoz érve az -Elsőbbségadás kötelező- jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a körforgalomba közlekedő motorkerékpárosnak és elé behaladt. A motoros az ütközést elkerülve vészfékezett, majd járművel elesett.

A Mercedes személygépkocsi vezetője adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről távozott. A motorkerékpár vezetője a balesetben könnyű sérüléseket szenvedett.

A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály kéri a fekete színű Mercedes személygépkocsi vezetőjének, illetve az érdemleges információval rendelkező szemtanúk jelentkezését, továbbá keresi azt a 40-50 év körüli férfit, aki fehér színű járművével a balesetet okozó jármű után ment, majd a helyszínre visszatérve felsegítette a baleset részesét.

A jelentkezéseket személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győr, Zrínyi út 54. vagy a 96/520-092 illetve 107-es,112-es telefonszámon várjuk.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.21. 23:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 419 4
NO2 15 14
NOx 15 7
O3 74 41
NO 1 -
Szélirány ÉK
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!