Dalverseny és kirándulás Csillebércen

A Gönyűi Nyugdíjasklub Énekkara mindig nagy örömmel mutatja be repertoárját, mely magába foglalja a hagyományőrző népdalokat és az 50-es évektől napjaink slágereit is.Senior dalverseny Így tettek 2014. szeptember 5-én is, amikor Csillebércre kirándult a vidám csapat: a NYOSZ Érdekvédelmi Konferenciájának keretein belül megrendezték a Szenior Dalkörök Országos Fesztiválját, amelyen majd 30 szépkorú dalkör lépett fel. A gönyűi kórus változatos programjuk elejét egy népdal csokorral kezdte, majd a műsor második felében felcsendültek a közönséget is dalra csábító énekek, mint például az „Állami Áruház” filmből ismert „Egy Duna parti csónakházban…”.

A fellépés után az Énekkar és az őket kísérő klubtagok visszarepültek az időben és az egykori úttörővasúton (ma gyermekvasút) elzötyögtek egészen Hűvösvölgyig, majd vissza Csillebércre. A nosztalgiajáraton megismerkedtek egy ifjú kalauzzal, aki számos érdekességet osztott meg az úttörő életről, majd új dalokat tanított az örökifjú társaságnak, így már messziről lehetett hallani az állomásokon, mikor érkezik a vonat.

Az eredményhirdetésen hatalmas tapsvihar közepette vette át Musitzné Frank Nóra karvezető az Arany fokozatot elismerő oklevelet és a hozzá tartozó emléktálat.


Szeretettel gratulálunk a szép eredményhez!


Czita Zsuzsának köszönet a beszámolóért és a képekért!

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 12:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 471 4
NO2 11 10
NOx 18 8
O3 61 34
NO 5 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!