Szabálysértési őrizet

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai a gyorsított bírósági eljárás lefolytatásáig szabálysértési őrizetbe vették a kényszerintézkedéssel érintetteket.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának beosztottjai 2014. november 11-én 9 óra 40 perckor Győrben, a Szövetség utcában ellenőriztek egy Fiat típusú személygépkocsit.

A forgalomellenőrző járőrök megállapították, hogy a gépkocsi vezetője vezetői engedéllyel nem rendelkezett és a Győri Rendőrkapitányság jogerős határozatával a járművezetéstől 12 hónapra eltiltotta.

Az egyenruhások a férfit a szabálysértési eljárás lefolytatása miatt a rendőrkapitányságra előállították.

A Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának munkatársai a 28 éves abdai lakost a gyorsított bírósági eljárás lefolytatásáig szabálysértési őrizetbe vették.

Szintén szabálysértési őrizetbe került a 63 éves helyi asszonyt, akit a Győri Rendőrkapitányság járőrei 2014. november 11-én 9 óra 30 perckor egy helyi bevásárlóközpontból állítottak elő. A nő az üzletből illatszereket tulajdonított el, amikor a biztonsági személyzet feltartóztatta.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!