Szabálysértési őrizetbe vettek egy győri gépkocsivezetőt

A fertődi és a győri rendőrök is járművezetéstől eltiltott sofőrt igazoltattak.

A Fertődi Rendőrőrs beosztottjai 2015. július 8-án 7 óra 57 perckor Fertőd belterületén igazoltattak egy gépkocsivezetőt. A rendőrök megállapították, hogy 29 éves gödöllői lakos vezetési jogosultságát a Gödöllői Rendőrkapitányság ittas járművezetés miatt visszavonta. A körzeti megbízottak a férfi vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették és ellene szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság forgalomellenőrző járőrei 2015. július 9-én 15 óra 30 perckor Győrben, a Vasvári Pál úton ellenőriztek egy gépkocsit és annak vezetőjét. Az intézkedők megállapították, hogy az autó műszaki érvényessége lejárt, valamint a sofőr érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezett és a Győri Járásbíróság a járművezetéstől jogerős határozattal eltiltotta. A rendőrök a 42 éves helyi férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.20. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 371 3
NO2 12 11
NOx 17 8
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!