Szabálytalan előzés

Győr és Koroncó közötti balesetben hatan sérültek meg

Személyi sérüléses közúti közlekedési balest történt 2014. november 19-én 19 óra 10 perc körüli időben a 8418-as számú úton Győr és Koroncó közötti útszakaszon.

Az egyenruhások megállapították, hogy a balesetet okozó VW típusú gépjármű vezetője egy bukkanóban az úttest záróvonalat figyelmen kívül hagyta és az előtte haladó jármű előzésébe kezdett. A sofőr a manőver végrehajtásakor észlelte, hogy vele szembe egy gépkocsi közeledik és vészfékezett, azonban járműve bal elejével a szabályosan közlekedő Suzuki elejének ütközött.

Az ütközéstől a Suzuki a menetiránya szerinti jobb oldali árokban fejtetőre borulva állt meg, míg a VW a bal oldali árokpartnak csapódott, majd visszavágódott az úttestre.

A balesetben hatan sérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A helyszíni szemle adatai szerint a VW személygépkocsit engedély nélkül átalakították, abba egy nagyobb teljesítményű motort építettek be, valamint futóművén is változásokat eszközöltek, ezért a jármű forgalmi engedélyét a baleset helyszínelője átvételi elismervény ellenébe elvette.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!