Szakhatósági ellenőrzések

A lakosság nyugalma és a fiatalok biztonsága érdekében ellenőrizték a győri szórakozóhelyeket.

Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala a szakhatósági társszervekkel közösen 2015. március 28-án éjszaka több helyi szórakozóhelyet és vendéglátóipari egységet ellenőrzött.
A Győri Rendőrkapitányság, a helyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Győri Járási Hivatal, a NAV megyei Vám- és Pénzügyőr Igazgatóság, a Közterület Felügyelet munkatársai és polgárőrök vettek részt az akcióban.
Az ellenőrzés célja a termékek és szolgáltatások, valamint a foglalkoztatás biztonságának megteremtése, a súlyos jogsértő tevékenységet folytató munkáltatók kiszűrése, a fiatalok által látogatott, nagyobb tömegeket vonzó rendezvények biztonságának megteremtése volt.

A rendőrök a társhatósági munkatársak zavartalan munkavégzését biztosították valamint kiemelt figyelmet fordítottak a kiskorúak alkohollal történő kiszolgálásának ellenőrzésére.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!