Személyi sérüléses és anyagi káros balesetek

Szemtanúk segítségét kéri a rendőrség

2019. március 14-én 6 óra 30 perc és 15 óra 10 perc közötti időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és ismeretlen típusú gépjárművel Győr belterületén a Vasvári Pál utca 2-4 szám alatti PAMOK Vasvári Pál út felőli parkolójában érintőlegesen nekiütközött egy ott szabályosan, a kijelölt parkolóhelyen várakozó Opel Astra személygépjármű hátsó lökhárítójának majd adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott.

A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Ismeretlen személy ismeretlen forgalmi rendszámú, szürke ponyvás tehergépjárműjével közlekedett 2019. március 26-án 13 óra 30 perc körül Győrben, az Urbantsok utcában a Fehérvári út felől a Schima Bandi utca irányába. Haladása során a Schima Bandi utca kereszteződésében balról megelőzött egy a kerékpárját vele azonos irányba hajtó, és egyenesen az Ipar út felé tovább haladni szándékozó biciklist. A teherautó sofőrje ezután balra bekanyarodott, ekkor járműve jobb hátulja elakadt a kerékpár hátsó csomagtartójában és magával rántotta a kerékpárost, aki a földre zuhant. A biciklis az esés következtében megsérült. A baleset után az ismeretlen sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú és feltehetően piros színű gépjárművel közlekedett 2019. március 27-én 18 óra 40 perckor Győrött, a Pásztor utcában, amikor haladása során nekiütközött egy, az úttestre kihelyezett fém talapzaton álló figyelem felhívó lámpatestnek, majd adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

Ismeretlen személy ismeretlen forgalmi rendszámú és ismeretlen színű gépjárművel 2019. március 31-én 14 óra 30 perc és 16 óra közötti időben, Győrött, az Olimpia utcában az Aqua Sport Centrum parkolójában járműjével nekiütközött egy ott parkoló Opel típusú személygépkocsi bal hátuljának, majd adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta. A balesetben személyi sérülés nem történt.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti balesetek valamelyikét látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győr Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!