Szeméremsértően viselkedett

A győri rendőrök rövid idő alatt elfogták az örjöngő férfit.

A Győri Rendőrkapitányság szeméremsértés és kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 39 éves tényői lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2015. március 15-én 15 óra körüli időben volt felesége és fiatalkorú nevelt lánya győri lakásánál szeméremsértő módon viselkedett.
Az asszony többször távozásra szólította fel volt férjét, aki ennek nem tett eleget és a bejárati ajtót megrúgta, majd nemi szervét mutogatta illetve önkielégítő mozdulatokat végzett.

A járőrök az ittas állapotú férfit 30 percen belül egy környékbeli utcában elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók kérdéseire többször zavartan felelt, majd tettét beismerte és a történteket a hajnali órákban elfogyasztott alkohol valamint kábítószer hatásával magyarázta.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!