Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Anyagi kárral járó balesetek tisztázásához kérnek segíséget

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. június 20-án 7 óra körül Győrben a Petőfi hídon, a Munkácsy Mihály utca felől, a Petőfi tér irányába. Közlekedése során nem tett eleget jobbratartási kötelezettségének, ezért a szemből érkező személygépkocsi vezetője az ütközés elkerülése érdekében arra kényszerült, hogy járművét jobbra kormányozza, azonban a manőver során a híd korlátjának ütközött. Eközben az okozó a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. április 29-én 14 óra körül az M1-es autópályán Budapest irányába. Az autópálya 115. kilométerszelvényében, a 83-as számú főút felé történő lehajtás során járművével nekiütközött a jobb oldali szalagkorlátnak, ami megrongálódott. Az okozó a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. június 11-én 11 óra körül Győrben a Szigethy Attila úton, a Zrínyi utca felől, a Nagy Imre út irányába. Haladása során figyelmetlen sávváltás következtében nekiütközött a párhuzamos sávban mellette szabályosan közlekedő autónak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

 

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!