Szemtanúk jelentkezését várják

Négy anyagi káros balesettel kapcsolatban kéri a rendőrség a lakosság segítségét

Ismeretlen személy ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2018. június 8-án 17 óra 19 perckor Győrben, a Kiskuti úton az Ipar út felől Stadion út irányába. Közlekedése során a Kiskuti út 43. szám előtti megfordulásakor hátramenet végzett és nekiütközött az ott álló Suzuki típusú személygépkocsi bal elejének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül hajtott el.

 

Győrben, az ÉPFU telep parkolójában a telep nyugati oldala felől a Fehérvári út irányába közlekedett ismeretlen személy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsival 2018. június 7-én 14 óra és június 11-én 6 óra között. Közlekedése során a második és a harmadik parkoló sor között a Zöld utca felé történő bekanyarodáskor jobb oldalával nekiütközött az ott leparkolt Scania típusú nyergesvontató jobb elejének, majd a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül távozott.

 

Ismeretlen személy az ismeretlen színű és típusú járművel közlekedett 2018. június 11-én 11 óra 16 perckor Győrben, a Kovács Margit utcában a Pátzay Pál út felől a Déry Tibor út irányába. Haladása során a Kovács Margit út 19. szám előtt a parkolóba történő bekanyarodása során nekiütközött egy Fiat típusú személygépkocsi hátuljának, majd a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Győrben, a Rákóczi Ferenc utcában közlekedett ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű és színű járművel 2018. június 1-jén 11 óra 30 perckor. Haladása során nekiütközött egy előtte szabályosan várakoztatott Renault típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül távozott.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni!

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.16. 10:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 667 6
NO2 12 12
NOx 18 8
O3 69 38
NO 4 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!