Szemtanúk jelentkezését várják

Anyagi káros balesetek szemtanúit keresi a rendőrség

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű, Suzuki Swift típusú személygépkocsival közlekedett Győrött a Somogyi Béla utcában, a Nagy Imre út felől, a Zrínyi utca irányába 2018. december 10-én 5 óra körül. Haladása során a Zrínyi utcába kanyarodott, azonban a manőver során az "Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtábla ellenére nem biztosított elsőbbséget a Zrínyi úton közlekedő autóbusznak. A fékezés ellenére az autóbusz az autónak ütközött, azonban a gépkocsi vezetője a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett Győrött, a Vas Gereben utcai parkolóban 2018. november 29-én 6 óra 50 perc és 16 óra 30 perc közötti időben. Haladása során járművével nekiütközött a parkolóban szabályosan várakozó Toyota típusú személygépkocsi bal elejének, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. A baleset során személyi sérülés nem történt.

 

Győrszemere felől Győr irányába közlekedett a 83-as számú főúton személygépkocsival 2018. december 3-án 13 óra 50 perckor egy 39 éves férfi. Haladása során járműve sebességét nem az út és időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg és egy kanyarból kisodródva a menetiránya szerinti bal oldali árokba csapódott. A baleset során a sofőr könnyebben megsérült.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!