Szemtanúk jelentkezését várják

Anyagi kárral járó közlekedési balesetek kapcsán szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel feltehetőleg hátramenetet végzett 2019. június 20-án 7 óra és 18 óra 30 perc között Győrben, a Mécs László utcai TESCO parkolójában. A manőver során nekiütközött, egy Mercedes típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű, feltehetőleg Mercedes típusú gépjárművel közlekedett a 83-as számú főúton Győr felől, Győrszemere irányába 2019 június 28-án 4 óra 50 perc körül. A 62+960. kilométerszelvényben ismeretlen okból áttért a haladási iránya szerinti bal oldalra, ahol a szemből érkező autó vezetője az ütközés elkerülése érdekében a kormányát jobbra rántotta, majd elvesztette uralmát a járműve felett és az árokba sodródott. A vétlen sofőr megsérült őt a mentők kórházba vitték. Az okozó a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel feltehetőleg hátramenetet végzett 2019. június 29-én 12 óra és 16 óra 15 perc között Győrben, a Vasvári Pál úton lévő bevásárlóközpont, Lipóti pékséggel szemben lévő parkolójában. A manőver során nekiütközött, egy Audi típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

 

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!