Szemtanúk jelentkezését várják

Anyagi kárral járó balesetek kapcsán várják a szemtanúk jelentkezését

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2020. január 27-én Győrben, a Góré-dűlőben. Haladása során - tisztázatlan okból – nekiütközött az Ádám utca és a Cseresznye utca kereszteződésénél lévő elosztószekrénynek, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2020. február 16-án 11 óra 30 perc és 11 óra 55 perc között Győrben, az OBI parkolóban. Feltehetőleg hátramenet során nekiütközött, egy szabályosan várakozó Mercedes típusú gépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű, kék színű, Audi A6 típusú gépjárművel közlekedett 2020. február 17-én 19 óra 20 perckor Győrben, a Dohány utcában, a Kardán utca felől, a Reptéri út irányába. Az Íves utca kereszteződésnél szabálytalan előzésbe kezdett, amelynek során az előzendő tehergépjárműnek ütközött, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2020. február 17-én 18 óra 40 perc és 18 óra 52 perc között Győrben, a Vasvári Pál utcai Pláza parkolóban. Feltehetőleg parkolási manőver során nekiütközött egy Ford típusú személygépkocsinak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!