Szemtanúk jelentkezését várjuk!

Egy Győrben történt életveszélyt okozó testi sértés bűncselekménye kapcsán szemtanúk jelentkezését várja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 08000/260/2016. bűnügyi számos életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat egy ismertetlen férfi ellen. Az elkövető 2016. szeptember 2-án 14 óra 30 perckor a Győrön átvezető 1-es számú főút Rába hídján szóváltásba, majd verekedésbe keveredett a későbbi sértettel. A kölcsönös dulakodásban mindkét férfi arc, illetve testszerte sérüléseket szenvedett. A későbbi sértettet súlyos sérülésekkel a mentők kórházba szállították, míg a tettes elmenekült a helyszínről.

Az ismeretlen elkövető személyleírása: 35-40 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Arca borostás, rajta - feltehetően - a dulakodásból származó sérülések láthatóak. Haja zselézett rövid, barna színű. Bal karján nonfiguratív tetoválás van.

Ruházata: A férfi világoskék rövid ujjú pólót viselt. Fején napszemüveg, hátán nagyobb méretű hátizsák volt. Az ismeretlen elkövető egy MTB kerékpárral menekült el a helyszínről. 

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (9024 Győr, Szent Imre út 2-4.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!