Szemtanúk jelentkezését várjuk

A rendőrség a Győrben elkövetett postahivatal elleni rablás kapcsán újabb szemtanúk jelentkezését várja, és az ötszázezer forint nyomravezetői díjat továbbra is fenntartja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást 08000/11/2018. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás jelenlegi adatai alapján egy ismeretlen férfi 2018. január 19-én 11 óra 20 perckor fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta a győri 6. számú postahivatalt. Az alkalmazottat megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel. A dolgozó a fenyegetés hatására a kasszában lévő pénzt átadta, amivel az elkövető elmenekült a helyszínről.

A bűncselekmény felderítése érdekében szükségessé vált több, a rendőrség előtt jelenleg még ismeretlen személy tanúkihallgatása.

A rendőrség várja:

  • annak a fehér Opel személygépkocsit vezető, kék inges férfinak a jelentkezését, aki járművével a cselekmény előtti percekben a Szabadság utcában, az iskola kerítésével szemben parkolt és láthatta a bűncselekményt elkövető személyt;
  • azon személyek jelentkezését, akik a bűncselekmény elkövetésének időpontjában, illetve azt követően a Szabadság utcában az iskola kerítésénél vagy a posta környékén tartózkodtak;
  • valamint azon személyek jelentkezését, akik a bűncselekményről, illetve annak elkövetőiről tudomással bírnak.

1

 A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (9024 Győr, Szent Imre u.2-4. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 112-es számon, valamint hívható a 06-96/417-329-es ügyeleti telefonszám is.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!