Szemtanúk jelentkezését várjuk

A győri rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2019. január 26-án 20 óra illetve 2019. január 27-én 09 óra 58 perc közötti időben Öttevény felől Kunsziget irányába a Szabadság utcán. Közlekedése során ismeretlen okból nekiütközött a menetiránya szerinti jobb oldalon, Kunszigeten az Új utca és a Szabadság utca kereszteződésében kihelyezett "Elsőbbségadás kötelező" közúti jelzőtáblának, majd a helyszínről ismeretlen helyre távozott. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Ismeretlen személy, ismeretlen hatósági jelzésű és típusú gépjárművel közlekedett 2018. december 21-én a Győr, Zöld utca 5-7 szám előtt található belső szervízúton. Közlekedése során az ismeretlen gépjármű vezető oly módon hajtott végre hátra menetet, hogy az ott található társasház falának ütközött. A közlekedési baleset során, a fenti címen található társasház külső szigetelése megrongálódott.

Az ütközést követően az ismeretlen okozó adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről eltávozott.

 

Ismeretlen személy az általa 2019. január 26-án 0 óra 2 perc körüli időben vezetett ismeretlen típusú személygépkocsival közlekedett Győrben, a Móricz Zsigmond rakparton, a Kossuth híd felől a Bástya utca irányába. Haladása során a Dunapart Rezidencia Dunakapu tér felé eső oldala előtti jobbra ívelő kanyarban ismeretlen okból balra tért és a szalagkorlátnak ütközött, majd azt követően adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről járművét hátrahagyva elfutott.

A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!