Szemtanúk jelentkezését várjuk

A győri rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ismeretlen személy ismeretlen típusú és rendszámú gépjárművel közlekedett 2019. szeptember 5-én 23 óra és éjfél közötti időben Gyirmóton, a Horgászfaluban a Rába folyó irányából, amikor haladása során nekiütközött a 01762/7. helyrajzi számon található ingatlan kerítésének. Az ismeretlen személy - adatainak hátrahagyása nélkül - a helyszínről elhajtott. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Ismeretlen személy ismeretlen típusú és rendszámú gépjárművel közlekedett 2019. augusztus 28-án 2 óra és 14 óra 25 perc közötti időben az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, amikor a 124-es kilométerszelvénynél nekiütközött a külső szalagkorlátnak. Az ismeretlen személy ezt követően ismeretlen helyre távozott. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti balesetek valamelyikét látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győr Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!