Szemtanúk jelentkezését várjuk

A győri rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Ismeretlen személy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépjárművel közlekedett 2019. október 4-én 7 óra 30 perc és 22 óra 30 perc közötti időben Győrújbarát belterületén.

Közlekedése során, egy étterem parkolójában az általa vezetett gépjárművel leparkolása közben -feltételezhetően figyelmetlenségéből adódóan- a járműjével egy Daewoo típusú személyautó jobb oldalának ütközött.

Az ismeretlen személy az ütközést követően adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A balesetben személyi sérülés nem történt.

 

Ismeretlen személy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépjárművel közlekedett 2019. október 1-én 10 Győrben a Lajta úton.

Közlekedése során -feltételezhetően szabálytalan hátramenetet hajtott végre egy kijelölt parkolóhelyen - az általa vezetett gépjárművel neki ütközött egy másik személyautónak, majd a balesetet követően adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. Személyi sérülés a baleset során nem történt.

 

Ismeretlen személy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépjárművel közlekedett Győrben, 2019.szeptember 19-én, amikor valamikor 9 óra 30 perc és 11 óra 20 perc közötti időben, a Varga utcában egy parkolóhelyen tolatás közben nekiütközött egy mögötte parkoló Alfa Romeo típusú személyautónak, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül távozott. Személyi sérülés a baleset következtében nem történt.

 

Ismeretlen személy ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú gépjárművel közlekedett az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán 2019. június 24-én 16 óra és június 25-én 15 óra 17 perc közötti időben. Haladása során nekiütközött az autópálya 119-es kilométerszelvényénél a belső forgalmi sáv melletti szalagkorlátnak, és azt megrongálta. Az ismeretlen személy adatainak hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a balesetek bármelyikét látták, vagy azokra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

Bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a Győr Zrínyi út 54. szám alatt, vagy az 520-092 telefonszámon.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!