Szemtanúkat keresnek

Közlekedési balesetek szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség

2018. október 5-én 16 óra és október 8-án 8 óra között ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, színű és típusú járművel közlekedett Győrben, a Babits Mihály utcában a Galamb utca felől a Lehler út irányába. Haladása során eddig tisztázatlan okok és körülmények között feltehetően hátramentet végzett, amikor a parkolóhelyen álló Citroen típusú autónak ütközött. Az ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

Ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú gépkocsival 2018. október 9-én 12 óra 56 perckor Győrben, a Kodály Zoltán útra jobbra kanyarodott ki a Szigethy Attila út irányába. Közlekedése során a külső forgalmi sávból a belső forgalmi sávba történő áthajtásakor nekiütközött a belső sávban közlekedő járműnek, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Győrben, az 1-es számú főút 123+252 kilométerszelvénynél a Galántai út felől Gönyű irányába közlekedett ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű járművel 2018. október 9-én 7 óra 58 perckor. Haladása során nekiütközött egy helyi járatos autóbusz visszapillantó tükrének, majd a helyszínről adatainak hátrahagyása nélkül távozott.

 

Kérjük mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a fenti közúti közlekedési baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni.

A felhívások kapcsán bejelentést tehetnek személyesen a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán Győrben, a Zrínyi út 54. szám alatt vagy az 520-092 telefonszámon, illetve 520-094-es telefonszámon.

Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!