Szolgálaton kívül is éberen

Szolgálaton kívüli rendőr fogott el egy tolvajt Mosonmagyaróváron.

Mosonmagyaróváron, a Csaba utcában közlekedett autójával egy szolgálaton kívüli rendőr 2017. október 14-én 16 óra 45 perc körül. Haladása során arra lett figyelmes, hogy az utca közepén egy férfi integet, kissé odébb pedig egy fiatal fut a Vízpart utca irányába. A rendőr megállt, a férfi pedig elmondta neki, hogy a futó személy az imént lopott el egy női táskát a kórház mosdójából, amit aztán menekülés közben eldobott. A rendőr és a szemtanú gépkocsival a gyanúsított után hajtottak, majd a megyei rendőr-főkapitányság beosztottja megállásra szólította fel a menekülőt. A szolgálaton kívüli rendőr időközben telefonon értesítette kollégáit és a helyszínen visszatartotta a táskatolvajt a járőrök kiérkezéséig.

A rendőrök a 20 éves besenyődi fiatalt lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.20. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 371 3
NO2 12 11
NOx 17 8
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!