Szórakozóhelyek közös ellenőrzése

A győri rendőrök a társhatóságokkal, valamint a polgárőrséggel közösen ellenőrizték Győr belvárosában a szórakozóhelyeket.

A Győri Rendőrkapitányság, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelem, a Győr-Moson-Sopron Megyei Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Győr-Moson-Sopron Megyei Gyámhivatal és az Arrabona Polgárőrség tagjai 2015. november 22-én a hajnali órákban közösen ellenőrizték a belvárosi szórakozóhelyeket. Az akcióban részt vevő erők a fiatalok által kedvelt éjszakai mulatóhelyeket keresték fel a különböző szakhatósági ellenőrzések miatt.

A rendőrök 24 órában felügyelik Győr belvárosában a közrend és közbiztonság fenntartását, az ünnepi időszakban és a hétvégeken kiemelt figyelmet fordítanak a gyermek- és fiatalkorú korosztály bűnelkövetővé- és áldozattá válásának megelőzésére. 

Az ellenőrzésekkor a rendőrök egyrészről biztosították a társszervek ellenőreinek munkáját, másrészről pedig a szórakozóhelyek és a környezetük közrendjének fenntartására ügyeltek. A hajnali akcióban a járőrök egy szabálysértő fiatallal szemben intézkedtek, aki az egyik ellenőrzött italozó közelében, a közterületen elhelyezett cserépbe ültetett növényt felborította, majd egy fém hulladékgyűjtőbe rúgott. A jogsértő fiatalemberrel szemben garázdaság szabálysértése miatt indult eljárás.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.22. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 622 6
NO2 9 8
NOx 14 6
O3 71 39
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!