Tábor a biztonság jegyében

A Győrújbaráti Ifjúsági Gyermektáborban nyaraló gyermekek rendőrségi szakemberektől kaphatnak betekintést a rendőrség életébe, megismerkedhetnek a rendőrségi szakterületek sajátosságaival, a hivatás szépségével, illetve interaktív formában bűn- és baleset-megelőzési ismeretekre tehetnek szert.

A  Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat Toborzó Csoport munkatársai a Győri Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottság kollégáival közösen szervezték meg 2022. augusztus 8-a és augusztus 13-a között, a korábbi években is nagy érdeklődésre számot tartó rendőrségi gyermektábort kicsiknek és nagyobbaknak Győrújbaráton, az Ifjúsági Gyermektáborban.

1

Az első napon a gyerekek egy kerékpárügyességi bemutatót is megtekinthettek, amelyben a bátrabb táborlakók közreműködtek az előadásban. A tábor lakóit a rendőrök megismertetik Floyddal, a kutatókutyával, illetve a szakemberek által bemutatott újraélesztési technikát is elsajátíthatják az érdeklődök, hogy szükség esetén akár életet is menthessenek a fiatalok.

3

A programok között kiemelt helyen szerepel a közlekedési szabályok, a 112-es hívószámmal kapcsolatos ismeretek bővítése, illetve a vízi-rendészeti előadással egybekötött nyári veszélyekre történő figyelemfelhívás.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!