Tájékoztatás a csatornadíj többletbefizetés visszatérítéséről

A Gönyű és Nagyszentjános Víziközmű Társulat a 2017. szeptember 15-i kifizetési határidőt követően az alábbi tájékoztatást kapta a Fundamenta Zrt-től.

„A Fundamenta Zrt. szeptember 15-ig átutalta a Víziközmű Társulat felé azon ingatlanok zárolt összegét, a 160.000 Ft-ot, ahol nincs folyamatban örökösödés intézése és a szerződő tulajdonjoga a kivitelezés időszakában igazolható volt.

A maradványösszegek kifizetése folyamatosan, egyedi ügyintézés keretében történik a beérkezett nyilatkozatok alapján. Szeptember hónapban valamennyi olyan szerződésről teljesítjük a kifizetést, amelyhez megfelelő nyilatkozatot érkezett be.

Azokban az esetekben, ahol a nyilatkozat hiányosan kitöltve érkezett be, a Fundamenta levélben veszi fel az ügyféllel a kapcsolatot a pontosítás és javítás érdekében.

Amennyiben nem szabad felhasználású szerződésről az ügyfél állami támogatás nélküli kifizetést kért, azokban az esetekben a Fundamenta a szerződőt kijelenti a Magyar Államkincstártól, és a maradványértékre jutó állami támogatást visszautalja. Ennek ügyintézése több időt vesz igénybe, ami a kifizetés  időpontjára is hatással van.”

A Társulat az egyenlegközlőben vállalt határidő szerint, 2017. szeptember 30-ig teljesít kifizetést azon lakosok felé, akik visszaküldték a nyilatkozatot.

Gönyű és Nagyszentjános Víziközmű Társulat

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!