Kedves Nyugdíjas Lakosaink!

Községi Könyvtárunkban most lehetősége van megismerkedni az Internettel, annak alapjaival, amelyeket Ön is tud majd önállóan és könnyedén alkalmazni otthonában, vagy épp nálunk.E lehetőséget kezdőknek ajánlom.

A foglalkozás keretében szeretném a kedves Résztvevőkkel megismertetni a számítógép legalapvetőbb mozzanatait. Így például azt, hogy hogyan hozható be az Internet, majd megmutatni, hogy mi mindenre is jó.

Nem kell különösebben érteni a számítógéphez ahhoz, hogy bármilyen információt lekérdezhessünk. A Google program segítségével bármilyen információhoz hozzáférhetünk, legyen az napi hírek, időjárás, buszmenetrend, politika, stb...

Manapság rendkívül elterjedt kommunikációs forma az e-mailben folytatott beszélgetés, amelyet már nemcsak magán jellegű beszélgetéseknél alkalmaznak,hanem postai út vagy telefon helyett is. Különböző szolgáltató cégeket is el lehet érni ennek segítségével.

Mindehhez csupán arra van szükség, hogy az embernek legyen saját e-mail címe, amelyeken bárki Önt is elérheti. Az e-mailben folytatott beszélgetés rendkívül egyszerű és kényelmes.

Pár gondolattal illetném majd a Word szövegszerkesztő programot is, és nem utolsó sorban megmutatom, hogy hogyan tud hozzájutni az Ön fiatalkori kedvenc zenéihez, amelyiket sajnos a mai fiatal generáció nem ismer, de Önök számára szívmelengető és nosztalgikus lehet.

Amennyiben kedve van e rövidke, 1-2 órás foglalkozáshoz,kérem jelezze nekem, vagy személyesen, vagy telefonon.

Személyes elérhetőségem : Községi Könyvtár Gönyű ( hétköznap 14-18 óráig )

Telefonon: 06/70 432 83 40-es számon.

A számítógépes rövidke oktatásomat márciusra tervezem -az érdeklődés és igény függvényében- s természetesen közösen megbeszélt időpontban.

Sok szeretettel várok minden kedves érdeklődőt. E lehetőség ingyenes mindenki számára.

Szeretettel: Mógorné Ternyei Beatrix ( könyvtáros )

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!