Téglával és kisszékkel ütötte az autót és a rokonát

A győri rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, ahol egy családi veszekedésből lett könnyű testi sértés és rongálás.

Rendőri intézkedés szakított félbe egy elfajuló családi vitát 2019. augusztus 9-én 22 órakor Győrben, egy családi ház udvarán. Egy román állampolgárságú nő veszett össze a férjével, aki ittasan érkezett haza. A veszekedésbe bekapcsolódott az asszony anyja, majd a férfi házban lakó rokonai is. A szóváltás tettlegességgé fajult a családtagok között, amelynek során a feleség édesanyja egy téglával megütötte a férj apját, valamint az udvaron álló személyautó három ablakát is bedobta, majd egy összecsukható kisszékkel a gépkocsi első szélvédőjét is betörte. A dulakodásnak és a rongálásnak a helyszínre kiérkező rendőrök vetettek véget.

A nyomozás során a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki B. Erzsébet 50 éves nőt, egy rendbeli rongálás vétség, valamint egy rendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az asszony beismerte a bűncselekmények elkövetését.

A Győri Rendőrkapitányság az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal az illetékes járási ügyészségnek megküldte.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!