Telefont lopott

A beledi rendőrök a gyanúsított lakásán megtalálták vendéglőből eltulajdonított okos telefont.

A Kapuvári Rendőrkapitányság kisebb értéke elkövetett lopás vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen, aki 2014. szeptember 27-én egy beledi vendéglőből mobiltelefont tulajdonított el.

A sértett a rendőröknek elmondta, a teraszon iszogatott, s mikor rövid időre a mosdóba ment, az asztalon hagyott telefonját elvitték. A Beledi Rendőrőrs munkatársai 2014. október 6-án 11 óra 45 perckor elfogták a lopással gyanúsítható férfit. Kihallgatásakor azt mondta, pár napja Beleden a vasútállomás környékén talált egy okos telefont. Azt talált tárgyként nem adta le, SIM kártyájával sajátjaként használja. A gyanúsítottnál tartott házkutatáskor az intézkedők a lopott telefont megtalálták. A 27 éves beledi férfi tettét beismerte, a Kapuvári Rendőrkapitányság kisebb értékre elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!