Telefonokkal csaltak - vádemelés

A gyanúsítottak mobiltelefonokat kölcsönöztek, azonban a készülékeket nem szolgáltatták vissza.

A Győri Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta az ügyét annak a három győri lakosnak, akik külföldön mobiltelefonokat kölcsönöztek, azonban a készülékeket nem szolgáltatták vissza.

A vizsgálat adatai alapján a két nő és férfi társuk 2011. augusztus 22. és 2011. október 31. napja közötti időben Ausztriában fizetési készséget, hajlandóságot színlelve 15 darab mobiltelefont kölcsönöztek.

A gyanúsítottak a rendszeres haszonszerzésre törekedve a kölcsönzési díjat nem fizették meg, a készülékeket sem szolgáltatták vissza, ezzel a sértett céget tévedésbe ejtették és közel 5 millió forint kárt okoztak.

A Győri Rendőrkapitányság a 43 éves és a 22 éves győri nők valamint 50 éves győri férfi társuk ellen csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte, az iratokat vádemelési javaslattal a napokban a Járási Ügyészségre megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!