Településrendezési terv átfogó felülvizsgálata - véleményezési szakasz

Tisztelt Lakosaink!

UtcaképGönyű Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az október 8-án tartott rendkívüli ülésén döntött a gönyűi településrendezési terv átfogó felülvizsgálata során az előzetes tájékoztatási szakasz lezárásáról. Ezzel a hosszú ideje tartó munka egy újabb fázisba lépett, megindult a véleményezési szakasz, amely már a véglegesnek szánt anyagok hatósági, partnerségi, lakossági egyeztetésére szolgál. Ennek során természetesen újabb lakossági fórumra is sor kerül, azonban az összes anyag október 9-én addig is feltöltésre került a honlapra, az Önkormányzat fülön belül a Településrendezési terv menüponthoz ( https://www.gonyu.hu/gonyu-telepulesrendezesi-terv ), Rp.I.241-10 munkaszám alatt, Településfejlesztési koncepció, településszerkezeti terv, helyi építési szabályzat és szabályozási terv felülvizsgálata munkacím alatt.

A munka elhúzódását az országos, majd pedig a megyei területrendezési tervek jelentős átdolgozása, ezáltal számos jogszabály megváltozása okozta, de reményeink szerint a folyamat az idei évben lezárható, az új településrendezési eszközök pedig a jövő évtől hatályba léptethetők.

Ezúton is kérem a Tisztelt Lakosságot, hogy szíveskedjenek a dokumentumokat tanulmányozni, mivel ezek évtizednyi időszakra meghatározzák a település fejlesztési irányait, a beépítési lehetőségeket.

Tisztelettel:

Szigethy Balázs
jegyző

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!