Téti Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

A Győri Rendőrkapitányságon 2014. november 27-én tartották meg a Téti kistérség soros ülését.

A fórumra meghívott vendégeket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok és a Győri Rendőrkapitányság vezetője, Horváth Csaba rendőr ezredes köszöntötte.

A rendezvényen az önkormányzatok és részönkormányzatok, a térségben működő polgárőr egyesületek és a Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviselői vettek részt.

Az egyeztető fórumon a rendőri vezetők tájékoztatást adtak a Téti kistérség sajátosságai által meghatározott közbiztonsági helyzetről.
Kitértek a területre jellemző leggyakoribb bűncselekmények felderítésére és számszerű csökkentésére tett intézkedésekre, az önkormányzatokkal kialakított együttműködés pozitív eredményeire. Kiemelték a kábítószer-fogyasztás megelőzésének, a közlekedési balesetek csökkentésének céljából végrehajtott országos és megyei akciók fontosságát, felvázolták a jövőben kitűzött célokat.

A meghívott vendégek elismerően nyilatkoztak a területen szolgálatot teljesítő kollégákról és szorgalmazták a további sikeres közös munkát.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.22. 22:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 622 6
NO2 9 8
NOx 14 6
O3 71 39
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!