Téti Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

A Győri Rendőrkapitányságon 2014. november 27-én tartották meg a Téti kistérség soros ülését.

A fórumra meghívott vendégeket a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok és a Győri Rendőrkapitányság vezetője, Horváth Csaba rendőr ezredes köszöntötte.

A rendezvényen az önkormányzatok és részönkormányzatok, a térségben működő polgárőr egyesületek és a Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviselői vettek részt.

Az egyeztető fórumon a rendőri vezetők tájékoztatást adtak a Téti kistérség sajátosságai által meghatározott közbiztonsági helyzetről.
Kitértek a területre jellemző leggyakoribb bűncselekmények felderítésére és számszerű csökkentésére tett intézkedésekre, az önkormányzatokkal kialakított együttműködés pozitív eredményeire. Kiemelték a kábítószer-fogyasztás megelőzésének, a közlekedési balesetek csökkentésének céljából végrehajtott országos és megyei akciók fontosságát, felvázolták a jövőben kitűzött célokat.

A meghívott vendégek elismerően nyilatkoztak a területen szolgálatot teljesítő kollégákról és szorgalmazták a további sikeres közös munkát.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!