Tiltott határátlépés

Az elmúlt 24 órában 33 külföldit fogtak el a rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében.

A Készenléti Rendőrség vonatkísérő járőrei 2015. április 22-án 22 óra 30 perckor a győri vasútállomáson, egy Ausztria irányába tartó nemzetközi gyorsvonaton hét külföldit ellenőriztek. A rendőrök megállapították, hogy az öt szír, egy afgán és egy nigériai állampolgár a schengeni tagállamokba történő beutazáshoz szükséges okmányokkal nem rendelkezett.

A járőrök a külföldieket a vonatról leszállították és átadták a Győri Rendőrkapitányság beosztottjainak.

A vonatkísérő rendőrök Hegyeshalomban, 2015. április 23-án 19 óra 5 perckor hat külföldit szállítottak le a vonatról, majd adtak át a mosonmagyaróvári határrendészeknek. A három szír, két palesztín, egy iraki állampolgár a szükséges okmányok valamint vízum nélkül akart Ausztriába utazni.

A rendőrök a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Csornai Rendőrkapitányság járőrei 2015. április 23-án 21 órakor a helyi pályaudvaron igazoltattak öt külföldit. A három szír, egy iraki és egy marokkói férfi a határ átlépéséhez szükséges okmányok nélkül akart Ausztriába utazni.

A Készenléti Rendőrség beosztottjai 2015. április 23-án 22 óra 35 perckor a győri vasútállomáson ellenőriztek 14 külföldit. A 11 szír, egy ugandai, egy iraki és egy afgán állampolgárt a győri rendőrök tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A Soproni Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. április 23-án 21 óra 2 perckor egy nemzetközi gyorsvonaton igazoltattak egy marokkói férfit. A külföldi nem rendelkezett a továbbutazáshoz szükséges okmányokkal. A járőrök a rendőrkapitányságra előállították, majd átadták a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársainak.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 05:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 557 5
NO2 10 10
NOx 11 5
O3 29 16
NO 1 -
Szélirány D
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!