Tiltott határátlépés kísérlete

Győr-Moson-Sopron megyében, 2015. február 10-én az egyenruhások 22 főt állítottak elő.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság beosztottjai 9 óra 15 perckor Hegyeshalom, Miklóshalmi úton egy fiatalkorú koszovói férfit igazoltattak. A külföldi gyalogosan akart Ausztriába jutni.

A Készenléti Rendőrség járőrei 11 órakor a győri vasútállomáson ellenőrizték egy nemzetközi gyorsvonat utasait. A vonaton öt fő koszovói állampolgár Magyarország államhatárát engedély nélkül, illegálisan akarták átlépni.
A Csornai Rendőrkapitányság járőrei 14 órakor Farád belterületén, a Győri úton ellenőrizték egy magyar hatósági jelzésű taxit és utasait. Az egyenruhások megállapították, hogy a gépkocsiban utazó hat fő koszovói állampolgár Sopronon keresztül akart Ausztriába utazni.
A Készenléti Rendőrség járőrei a győri vasútállomásra beérkező nemzetközi gyorsvonatot és utasait ellenőrizték 18 óra 37 perckor. A vonaton két fő koszovói férfit igazoltattak, akik a szükséges okmányok nélkül akartak Ausztriába utazni.
A Soproni Rendőrkapitányság járőrei 21 óra 42 perckor a soproni pályaudvaron ellenőriztek két fő afgán és két fő koszovói állampolgárt, akik Ausztriába kívántak vonattal utazni, miközben a továbbutazáshoz szükséges feltételekkel nem rendelkeztek.
A rendőrök a külföldieket a Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!