Tisztelt Gönyűiek!

A műsorszolgáltatását megszüntető "Gönyű TV"-vel kapcsolatban szeretném tájékoztatni Önöket arról, hogy az Országos Rádió és Televízió Testület /ORTT/ 1073/2009.(V.20) számú határozatával településünkön a "Gönyűért" Egyesületet hatalmazta fel műsorszolgáltatásra, a "Gönyűért" Egyesület volt jogosult közműsorszolgáltatásra és nem az Önkormányzat.

Az ORTT határozata szerint az Egyesület nyújtotta műsorszolgáltatását "Gönyű TV" elnevezéssel, melyhez a Micro Wave Kft. vezetékes műsorelosztó rendszerét vette igénybe. Az Egyesület erről műsorszolgáltatási jogosultságról mondott le 2010. szeptember 27. napjával, mely lemondásról az Egyesület tagsága még 2010. június 15-én döntött. Az ORTT határozata a szervezet honlapján, a http://www.ortt.hu/linken olvasható.

A lakosság elektronikus tájékoztatásában közreműködött "Gönyű TV" szerkesztőinek, műsorkészítőinek ezúton is szeretnék köszönetet mondani munkájukért.

Az Önkormányzat - ahogy az elmúlt választási ciklusban is tette - a leendő új közműsor-szolgáltatónak is igyekszik a televíziós tájékoztatás beindításához eszközök biztosításával segítséget nyújtani, azt követően, hogy a leendő új szolgáltató a szükséges hatósági engedélyeket beszerezte.

Gönyű, 2010. október 1.

Tisztelettel:

Major Gábor
polgármester

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.23. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 582 5
NO2 11 10
NOx 16 7
O3 52 28
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!