Toborzás Mosonmagyaróváron

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság folytatta toborzó munkáját.

A megyei rendőr-főkapitányság toborzó csoportja 2017. szeptember 13-án 13 órától Mosonmagyaróváron egy bevásárlóközpontban, majd 14 óra 30 perctől a Hegyeshalmi Rendőrőrsön szólította meg a rendőri hívatás után érdeklődőket. A személyes beszélgetéseken a határvadász-képzés felvételi követelményeiről, valamint a saját tapasztalataikról adtak át információkat és válaszoltak a rendőrséget érintő egyéb kérdésekre is. A jelenlévők információkat kaptak a határvadász-képzésről és a jelentkezés feltételeiről, valamint a rendőri hivatásról.

A toborzás és a képzésre jelentkezés folyamatos, jelentkezni, illetve a határvadász-képzésről tájékozódni a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján lehet.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!