Törött autóval hagyta el a baleset helyszínét

Győr-Adyvárosban igazoltatták az egyenruhások.

A Győri Rendőrkapitányság beosztottjai 2015. január 18-án 4 óra 30 perckor Győr-Adyvárosban ellenőriztek egy törött állapotban közlekedő Suzuki típusú személygépkocsit és vezetőjét.

A gépkocsivezető a rendőri fényjelzésre járművével megállt, majd az egyenruhásoknak többszöri felszólításra adta át az iratait. A rendőrök az intézkedés közben az autó motorteréből sűrű füstre lettek figyelmesek. A sofőr időközben járművéből, a nyitott légzsák mögül kiszállt. A járőrök vele szondát fújattak, majd pozitív eredménye miatt mintavételre előállították.

A gépkocsit a kiérkező katasztrófavédelem munkatársai áramtalanították.
A helyszínre érkező közlekedési rendőrök megállapították, hogy a 33 éves helyi férfi Győrben, a Szigethy Attila út - Ifjúság körút kereszteződésében nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét. Az autó a nedves úton felfutott a gyalogosvédő járdaszigetre, ahol kidöntötte a műanyag kikerülési irányt jelző táblát, majd a gyalogosforgalom irányítására szolgáló fényjelző készüléket. Az ütközést követően a baleset okozóját a Kodály Z. úton vonták intézkedés alá a járőrök.

Az intézkedők a férfi vezetői engedélyét a helyszínen elvették.
 

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!