Tovább folytatódik a toborzás

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja Pannonhalmán és egy győri középiskola végzős diákjai körében népszerűsítette a rendőri hivatást.

A megyei rendőr-főkapitányság toborzó csoportja 2017. december 13-án a győri Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Szakgimnázium és Szakközépiskolába, december 14-én a pannonhalmi főtérre látogatott el. Az érdeklődőket tájékoztatták a határvadász-képzésről és a jelentkezés feltételeiről, valamint általánosságban a rendőri hivatásról. A diákok több kérdést is feltettek az alkalmassági követelményekről, illetve a jelentkezést követő moduláris képzésről.

Bercsényi

A megjelentek közül többen érdeklődtek a rendőri szakma iránt, velük személyesen is elbeszélgetett a toborzótiszt.

A toborzás és a képzésre jelentkezés folyamatos, jelentkezni, illetve a határvadász-képzésről tájékozódni a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, valamennyi rendőrkapitányságon és rendőrőrsön, valamint a rendőrség honlapján lehet.

logo

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.20. 02:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 371 3
NO2 12 11
NOx 17 8
O3 76 42
NO 3 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!