Vádemelési javaslat a trafikrablók ügyében

Az elfogott győri testvérpár kétszer ugyanazt a dohányboltot rabolta ki.

A Győri Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta az ügyét annak a 28 éves testvérpárnak, akik ugyanazt a győri dohányboltot kétszer rabolták ki.

A gyanúsítottak 2014. március 8-án és április 9-én is egyaránt egy Győr-Adyvárosi dohánybolt eladóját késsel fenyegették meg és a bevétel átadására kényszerítették.

A győri nyomozók 2014. április 10-én fogták el a bűncselekmény elkövetőit. A rendőrök a testvérpárnál tartott házkutatáskor lefoglalták a rablás elkövetésekor viselt ruhákat, napszemüveget és az elkövetéskor használt vágószerszámot is.

A Győri Rendőrkapitányság az előzetes letartóztatásban lévő K. Csaba és K. Péter, 28 éves győri lakosok ellen, fegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek
megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.06.24. 12:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 471 4
NO2 11 10
NOx 18 8
O3 61 34
NO 5 -
Szélirány ÉNY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!