Tudásfrissítő ingyenes képzés

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Nemzeti Közlekedési Hatóság közreműködésével illetve az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával közlekedésbiztonsági program indult március 1-től.

A program keretében a http://tanuloknak.hu és a http://kreszfelfrissito.hu weboldalakon keresztül minden regisztráló részt vehet a tudásbővítő / tudásfrissítő, e-learning alapú, ingyenes képzéseken.

  • A tanuloknak.hu programban évfolyamonként külön-külön tananyagot biztosítanak a tanulók részére, illetve módszertani útmutatóval kiegészítve a köznevelési intézményekben dolgozó pedagógusok számára.
  • Az idei évben a közlekedésbiztonsági képzéseket kiszélesíve, a kreszfelfrissito.hu program keretében a felnőttek - "A", "B", "C", "D", kategóriás vezetői engedéllyel rendelkezők, valamint kerékpárral közlekedők - részére is biztosítanak ismeretfelújító képzéseket.

A képzés célja, hogy felhívja a figyelmet az elmúlt években bekövetkezett legfontosabb jogszabályi változásokra, ezzel segítséget nyújtva a járművezetőknek, hogy tudásukat rendszerezzék, szabályismeretük és közlekedési moráljuk fejlődjön. Cél továbbá, hogy a balesetveszélyes helyzetek felismerése javuljon, a szabályokat betartó és környezettudatos attitűd fejlődjön, amelynek eredményeképpen a szabálysértések és balesetek száma országos szinten csökkenthető.

Az ingyenes képzésben mindenki részt vehet, a regisztrációhoz kötött képzés 2015. március 1-jétől június 15-éig érhető el.

Köznevelési intézményben dolgozó pedagógusoknak és diákoknak a http://tanuloknak.hu, vezetői engedéllyel rendelkezőknek illetve engedéllyel nem rendelkező - elsősorban kerékpáros - felnőtteknek pedig a http://kreszfelfrissito.hu weboldalakon lehet jelentkezni.

Tudnivalók, információk a program weboldalain:

Tanuloknak.hu - brossúra

Tanuloknak.hu - plakát

Tanuloknak.hu - leírás, segítség

Kreszfelfrissito.hu - brossúra

Kreszfelfrissito.hu - leírás, segítség

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!