Újabb háromoldalú találkozó

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Szlovákia és Ausztria határ menti kerületi és tartományi rendőri vezető beosztású munkatársaival közös munkaértekezleten vett részt Pozsonyban.

Mgr. Adrián Pavlík ezredes, a Pozsonyi Kerületi Rendőr-igazgatóság vezetője - háromoldalú találkozó keretében - fogadta Csizmadia Gábor r. dandártábornok megyei rendőrfőkapitányt és Mag. Martin Hubert, a Burgenlandi Tartományi Rendőr-igazgatóság vezetőjét Pozsonyban, 2018. szeptember 24-én.

A munkamegbeszélésen részt vett többek között Németh Lajos r. ezredes, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes és több megyei, valamint a külföldi rendőri szervek vezető beosztású tagja is. A találkozón az illegális migrációval, valamint aktuális rendészeti, bűnügyi helyzettel kapcsolatos kérdéseket, a határtérség problémáit, a három országban megrendezésre kerülő nagyobb tömegeket vonzó rendezvényeket, valamint a térség közlekedésbiztonsági helyzetét vitatták meg.

A Burgenlandi Tartományi Rendőr-igazgatóság és a Pozsonyi Kerületi Rendőr-igazgatóság vezetői ünnepség keretében emléklapot és tárgyjutalmat adtak át Németh Lajos r. ezredesnek, aki a két- és háromoldalú együttműködések során, a kezdetektől fontos szerepet játszott a résztvevő országok hatóságainak eredményes munkájában.

 

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!