Vádemelés a bántalmazók ellen

Egy győri buszmegállóban kerültek szóváltásba a sértettel.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelési javaslattal zárta az ügyét annak a két férfinak, akik 2014. július 29-én a délutáni órákban egy fiút rasszista kifejezésekkel illettek továbbá egyikük fejen ütötte.

A vizsgálat adatai alapján a gyanúsítottak Győrben, a Honvéd ligetnél található buszjegyautomatánál a sértettel kötözködni kezdtek. A szóváltást követően az egyik férfii a kezében lévő sörös üveggel egy alkalommal fejbe vágta a fiatalembert, majd elfutottak a helyszínről.

Az ütés következtében a sörösüveg eltört, nyaki csonkja vágott sebet ejtett a fiú arcán.

A rendőrök rövid idő alatt beazonosították az elkövetőket. A bántalmazó tettét beismerte és a történteket ittasságával magyarázta.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a 33 éves péri és a 30 éves győri lakos ellen közösség tagja elleni erőszak bűntett valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte, az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészség részére megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.19. 07:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 646 6
NO2 18 17
NOx 23 11
O3 4 2
NO 4 -
Szélirány NY
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!