Vádemelés a rabló ellen

Vádemelési javaslattal zárult annak a győri gyanúsítottnak az ügye, aki megkötözött és kirabolt egy 65 éves helyi nőt.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2016. december 21-én 20 óra 30 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy maszkot viselő ismeretlen férfi megkötözött és kirabolt egy 65 éves győri nőt. A gyanúsított egy alkalommal – feltehetően akarata ellenére – lőtt egyet a nála lévő pisztollyal, majd egy zárt állapotú páncélszekrényt magához vett és elhagyta a házat. A lövés következtében nem sérült meg senki.

A helyszínre érkező rendőrök a – továbbra is zárt – széfet megtalálták az ingatlan udvarán, de az elkövető elmenekült. A nyomozók széleskörű adatgyűjtés és tanúkutatást követően beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható M. Gusztáv 52 éves győri lakost. A férfit – a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének bevonásával – 2017. március 8-án elfogták és a megyei rendőr-főkapitányságra előállították. A rablót – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként kihallgatták és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amit a Győri Járásbíróság 2017. március 10-én elrendelt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.19. 10:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 661 6
NO2 11 10
NOx 16 7
O3 85 47
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!