Vádemelés kábítószer birtoklása miatt

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság eljárást folytatott egy 33 éves szlovák állampolgár ellen kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozók - egyéb bűncselekmény kapcsán tartott adatgyűjtés miatt - 2016. július 19-én 9 órakor ellenőrzést tartottak egy rajkai családi háznál. Az intézkedéskor az ingatlan lakott tetőteréből nyíló - OSB lapokkal elfedett - rejtett padlástérben 50 cserépnyi „leszüretelt” kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint a termesztéshez szükséges berendezéseket találtak. A nyomozók a lakóház tulajdonosát, a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható J. T. 33 éves szlovák állampolgárt, a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A lefoglalt bruttó 7100 gramm kábítószergyanús anyagról a büntetőeljárás alkalmával a vegyészszakértői vizsgálat megállapította, hogy az marihuána.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a 33 éves férfit kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi kihallgatásán beismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az iratokat a napokban a Járási Ügyészségnek megküldte.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!