Vádemelés lopás miatt

A Soproni Rendőrkapitányság eljárást folytatott egy 45 éves kisfaludi nő ellen, aki egy soproni üzletből készpénzt és ruházati termékeket lopott.

A nyomozás adatai szerint ismeretlen elkövető 2016. augusztus 17-én a reggeli órákban egy soproni üzletbe tört be. A bolt bukóra nyitva hagyott ablakáról letépte a szúnyoghálót, majd az ablakon benyúlva azt kinyitotta és bemászott a helyiségbe. Bent felforgatta az árukészletet, amiből több ruhaneműt egy táskába bepakolt, majd a pénztárgép alatti fiókban lévő váltópénzt is magához vette és távozott. A soproni rendőrök néhány órán belül a helyszín közelében igazoltatták, elfogták és a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható L. M. 45 éves kisfaludi lakost.

A Soproni Rendőrkapitányságon a nyomozók a 45 éves nőt lopás vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nő elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték és az iratokat vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldték.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!