Vádemelés orvhalászat miatt

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 54 éves dunaszigeti férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint 2016. május 25-én a hajnali órákban a Dunasziget-Doborgazszigeten, a Győr-Moson-Sopron Megyei Horgász Szövetség halászati jogkezelésében lévő vízterületen, a halőrök egy orvhalászra lettek figyelmesek. A férfinál egy zsákban tiltott eszközt - úgynevezett nyakzóhálót -, valamint kifogott halakat találtak. A helyszínre érkező rendőröknek a halőrök elmondták, hogy a férfi aznap éjjel két nyakzóhálót tett ki a vízre, amellyel összesen 8 darab 17 kilogramm súlyú pontyot fogott.

A rendőrök az 54 éves P. L. dunaszigeti lakost elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.  A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság az 54 éves férfi ellen orvhalászat vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.07.19. 11:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 616 6
NO2 10 9
NOx 14 7
O3 92 51
NO 3 -
Szélirány É
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!