Vádemelési javasat a táskatolvaj ellen

A gyanúsított az internetes társkeresőn megismert lány táskáját az első találkozásukkor eltulajdonította.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki egy 23 éves lány táskáját eltulajdonította. A feljelentő elmondta, két hetes internetes levelezés után 2014. augusztus 12-én délután Mosonmagyaróváron találkozott a társkeresőn megismert férfival, aki becenéven mutatkozott be. A kiserdőben sétáltak, beszélgettek, később a férfi megkérdezte tőle, viheti-e a táskáját. A sértett ezt figyelmességnek vette és engedte. A keskeny erdei úton elől ment a lány, mögötte haladó partnere a táskájával együtt eltűnt.

A mosonmagyaróvári rendőrök a lopással gyanúsítható férfit azonosították és gyanúsítottként hallgatták ki. A 34 éves dunaújvárosi illetőségű férfi először tagadta, hogy találkozott a lánnyal, a terhére rótt bűncselekményt az elétárt bizonyitékok hatására ismerte be. A pénzt és az értékeket eltulajdonította, a női válltáskát a kukába dobta.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 34 éves dunaújvárosi férfi ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást lezárta, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!