Vádemelési javaslat: gépkocsiból lopott

A Győri Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta az ügyét annak a fiatalnak, aki egy Győrben parkoló gépjárművet tört fel.

A megalapozott gyanú szerint az elkövető 2014. október 13-án a késő esti órákban egy Győr-Gyárvárosban félreállított Seat típusú személygépkocsi zárszerkezetét széttörte,az ajtaját kinyitotta és a járművet átkutatta. A csomagtartóból egy kanna benzint, különböző szerszámokat és ruhaneműt tulajdonított el, a gépkocsi utasteréből pedig autósrádiót, DVD lejátszót és hangfalakat szerelt ki.

A megszerzett értékeket éppen az autó mellé rakta, amikor a járőrök tetten érték. A tolvajt a rendőrkapitányságra előállították, aki részletes beismerő vallomást tett.

A Győri Rendőrkapitányság a 24 éves szili férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal a Járási Ügyészség részére megküldte.

Eseménynaptár

Légszennyezettségi adatok

2018.08.22. 03:00
aktuális érték* (μg/m3) határérték % -ban
CO 590 5
NO2 9 9
NOx 10 5
O3 65 36
NO 1 -
Szélirány K
Légszeny-nyezettségi index Kiváló
Megfelelő
Szennyezett
Erősen szennyezett
* Utolsó 1 óra csúszóátlaga.

Gönyű kincsei

Kedves Látogató!

A zászlókra klikkelve 3 nyelven is megtekintheti Gönyű Község Önkormányzatának megbízásából készült "Gönyű kincsei" című kiadványunkat, ami szűkebb környezetünk nevezetességeit hivatott népszerűsíteni.

     

Erre a linkre klikkelve pedig megtekintheti a kapcsolódó videót

Együtt Európáért Alapítvány

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!