Vasúti sorompókat tört le, majd elhajtott

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

A Győri Rendőrkapitányság 08010/442/2017. bűnügyi számon indított nyomozást közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétségének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen jármű közlekedett Győrben, a 83129-es számú úton 2017. február 5-én 10 óra 40 perc körüli időben. A sofőr a 83-as főút felől haladt Győrújbarát irányába, amikor a vasúti kereszteződéshez érve járműve sebességét nem a látási viszonyoknak megfelelően választotta meg és későn észlelte a lefele mozgásban lévő félsorompókat. A kereszteződésen áthaladva mind a két oldalon található félsorompónak nekiütközött, amik ettől letörtek a helyükről. A baleset során – a rendelkezésre álló adatok szerint - személyi sérülés nem történt. Az ütközést követően az ismeretlen okozó adatai hátrahagyása nélkül elhajtott a helyszínről.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja a szemtanúk jelentkezését.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Hasznos információk

RENDSZERINFORMÁCIÓ

A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!